clbshoessale.org

Bron Van Inspiratie Voor Uw Hui

The Shocking Revelation van Appartement Huren Rotterdam | appartement huren rotterdam

Posted at by in Appartement
The Shocking Revelation van Appartement Huren Rotterdam | appartement huren rotterdam

Een paar maanden geleden maakte Saskia kennis met de wereld van kamerzwendel. Een Slowaakse kennis ging studeren in Den Haag en was op zoek naar een woning. “Ze vertelde dat ze een kamer had gevonden via een Facebookgroep. Ze had de kamer nog niet gezien omdat de verhuurder in Kiev zat, maar een deel van de huur had ze alvast betaald.” De Rotterdamse kreeg een vervelend gevoel en spoorde de verhuurder op. Zo ontdekte Saskia dat haar kennis was opgelicht.

Appartement in Rotterdam te huur - appartement huren rotterdam

Appartement in Rotterdam te huur – appartement huren rotterdam | appartement huren rotterdam

Image Source: rotterdam-appartement.nl

Lees meer

Via tientallen nepadvertenties voor woningen proberen oplichters studenten geld afhandig…

Met medeweten en goedvinden van haar bedrogen kennis ontmaskerde Saskia de oplichter in de Facebookgroep. “Wat me toen gebeurde, had ik helemaal niet verwacht. Ik kreeg zo ontzettend veel berichten van slachtoffers van deze oplichter, maar ook van mensen die mij vroegen of ik bepaalde advertenties en verhuurders kon natrekken”, vertelt Saskia. “Het was een totale verbijstering voor mij. Dat het bedrog bestaat, weet ik wel. Maar de mate waarin dit gebeurt is ongelooflijk.”

Sindsdien is Saskia actief op jacht naar nepadvertenties. “Helaas gaat het in negen van de tien gevallen echt om oplichting.”

Aan Saskia’s keukentafel zit de 19-jarige Zuza uit Polen. In april begon ze haar zoektocht naar woonruimte in Rotterdam. De gereserveerde kamers voor internationals zaten al vol en de meer dan veertig berichten aan verhuurders op woningwebsites en in Facebookgroepen waren tevergeefs. “Je kan je dus voorstellen hoe gelukkig ik was toen ik eindelijk een reactie kreeg van een meisje dat een huisgenoot zocht.”

Appartement huren Rotterdam centrum | HB&F Rental Services - appartement huren rotterdam

Appartement huren Rotterdam centrum | HB&F Rental Services – appartement huren rotterdam | appartement huren rotterdam

Image Source: hbf-rentals-rotterdam.nl

Lees meer

In Rotterdamse facebookgroepen voor studenten die op zoek zijn naar woonruimte proberen…

“We hebben tientallen berichten uitgewisseld, ze verwees me naar de verhuurder en stuurde details van het huis. Verder leek ze een perfecte huisgenote; we hebben dezelfde interesses en zij is net als ik een vegetariër”, vertelt Zuza.

Ze mailde de verhuurder en kreeg een contract toegestuurd met een verzoek om een borg van 1000 euro te betalen. Alles leek in orde. “Ik vertrouwde erop dat het goed zat. Naast zijn rekeningnummer stuurde de verhuurder de scan van zijn identiteitsbewijs toe.” Op dat moment lette Zuza er niet op dat zij, in plaats van naar een Nederlands rekeningnummer, naar een Engelse bankrekening moest overmaken.

Nadat Zuza het geld had overgemaakt, schreef haar toekomstige huisgenote dat zij toch niet in het huis zou gaan wonen. Denkend dat zij nu een lege kamer in het appartement zou krijgen, begon Zuza zelf een nieuwe huisgenoot te zoeken. “Ik zag een oproep van een Spaanse jongen op Facebook, zoekend naar een kamer. Dus ik reageerde doodleuk dat ik nog een ruimte had in mijn toekomstige appartement en bood hem aan om bij mij te komen wonen.”

Twee kamer hoek appartement te huur aangeboden aan de Riederlaan in ... - appartement huren rotterdam

Twee kamer hoek appartement te huur aangeboden aan de Riederlaan in … – appartement huren rotterdam | appartement huren rotterdam

Image Source: rentapartmentrotterdam.nl

Onderdeel van de Special

De woningnood voor Rotterdamse studenten lijkt groter dan ooit. Lees hier alles over het…

Lees meer over de woningnood in Rotterdam

Op dat moment wist Saskia van een ander slachtoffer dat het adres, Kromme Elleboog 85, een adres dat EM ook tegenkwam in de jacht op oplichters, werd gebruikt door oplichters. “Saskia dacht dat ik een scammer was”, aldus Zuza. “Ze waarschuwde mij om te stoppen met de oplichtingspraktijk en zei er ook bij dat zij mijn identiteitsbewijs had. Toen raakte ik echt in de war.” Saskia: “Ik dacht eigenlijk eerst dat haar Facebookaccount gehackt was door oplichters omdat haar profiel zo normaal leek.”

De twee spraken elkaar aan de telefoon en helderden het misverstand op. “Ik hoorde van Zuza’s stem dat ze in paniek raakte”, zegt Saskia. Zuza knikt: “Natuurlijk was ik in paniek! Het was drie dagen voordat ik, samen met mijn ouders en broer, naar Nederland vertrok. We zouden met de auto gaan en hadden een Airbnb geboekt voor de eerste paar dagen. Bij aankomst raakten we allemaal in de stress, vooral mijn moeder was echt bezorgd dat ik dakloos zou raken.” Uiteindelijk bood Saskia haar de lege kamer van haar dochter aan. “Zuza weigerde eerst, maar ik zei toen: ik doe het niet voor jou, maar voor je moeder.”

Luxe Appartement met 13 Kamers te Huur in Rotterdam Kopen ... - appartement huren rotterdam

Luxe Appartement met 13 Kamers te Huur in Rotterdam Kopen … – appartement huren rotterdam | appartement huren rotterdam

Image Source: aanbodpagina.nl

Saskia pakt het probleem serieus aan. Ze trok aan de bel bij de Rotterdamse universiteit en hogescholen, ze belde de Fraude Helpdesk en mailde zelfs Interpol. “Alleen waarschuwen op Facebook is niet genoeg. De schaal van deze oplichting eist een internationale aanpak. Gemeenten moeten meer woningen beschikbaar stellen en er moet een nieuw woonbeleid voor studenten worden opgesteld; in ieder geval moet de Nederlandse overheid er iets aan doen.”

Dat de universiteit zelf geen stappen onderneemt om slachtoffers als Zuza te helpen, vindt Saskia schandalig. “Hoe kunnen ze duizenden buitenlandse studenten binnenhalen zonder goed na te denken waar ze moeten gaan wonen.”

Inmiddels hebben Zuza en Saskia samen aangifte gedaan. De politieagenten namen hun verhaal serieus en bevestigden dat dit soort oplichting momenteel massaal gebeurt. “Ze gaan er zeker mee aan de slag”, weet Saskia. “We moeten er nu voor zorgen dat er zo veel mogelijk aangiftes binnenkomen, dus als je een slachtoffer bent, meld het vooral bij de politie.” Zelf is Saskia van plan om aangifte te doen tegen een aantal moderators van Nederlandse Facebookgroepen die oplichting mogelijk maken.

Lees meer

James en Emma werden slachtoffer van dezelfde oplichter. Nu zoeken ze tevergeefs naar…

Appartement Handelsplein te huur in Rotterdam - 13 - appartement huren rotterdam

Appartement Handelsplein te huur in Rotterdam – 13 – appartement huren rotterdam | appartement huren rotterdam

Image Source: directwonen.nl

Intussen is het drie weken geleden dat Zuza bij Saskia introk. De studente slaapt tussen dozen met haar eigen spullen en die van Saskia’s dochter. Haar zoektocht gaat door, ook al lijkt haar kans niet groter te worden. Zo krijgt ze te horen dat ze met nog 256 mensen moet concurreren voor een kamer van SSH. “Ik weet echt niet meer hoe ik deze kamerloterij kan winnen”, vertelt ze bijna wanhopig.

Deze week beginnen de colleges. Zuza hoopt dat ze snel geluk heeft. “Ik wil me zo graag kunnen concentreren op mijn studie.” Saskia: “Het is goed dat Zuza bij mij terecht kon. Maar we weten allebei dat het geen permanente oplossing is.”

The Shocking Revelation van Appartement Huren Rotterdam | appartement huren rotterdam – appartement huren rotterdam
| Welcome to be able to the blog, in this particular period I am going to demonstrate concerning keyword. Now, this can be a initial picture:

Ruim luxe appartement te huur aan de Weissenbruchlaan - Mauritshuis ... - appartement huren rotterdam

Ruim luxe appartement te huur aan de Weissenbruchlaan – Mauritshuis … – appartement huren rotterdam | appartement huren rotterdam

Image Source: mauritshuisrotterdam.nl

How about impression over? is which incredible???. if you’re more dedicated and so, I’l l show you many picture once again underneath:

So, if you like to get the wonderful graphics related to (The Shocking Revelation van Appartement Huren Rotterdam | appartement huren rotterdam), press save button to download these pictures in your personal computer. They are all set for save, if you like and want to own it, simply click save logo on the page, and it’ll be instantly saved to your notebook computer.} Lastly if you wish to receive unique and recent image related to (The Shocking Revelation van Appartement Huren Rotterdam | appartement huren rotterdam), please follow us on google plus or save this page, we attempt our best to present you daily update with all new and fresh pictures. We do hope you enjoy staying right here. For many up-dates and recent information about (The Shocking Revelation van Appartement Huren Rotterdam | appartement huren rotterdam) pics, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on book mark section, We try to offer you up-date periodically with fresh and new pics, enjoy your browsing, and find the right for you.

Thanks for visiting our site, articleabove (The Shocking Revelation van Appartement Huren Rotterdam | appartement huren rotterdam) published .  At this time we’re delighted to declare we have discovered an awfullyinteresting nicheto be reviewed, that is (The Shocking Revelation van Appartement Huren Rotterdam | appartement huren rotterdam) Some people attempting to find details about(The Shocking Revelation van Appartement Huren Rotterdam | appartement huren rotterdam) and certainly one of these is you, is not it?

Appartement Essenburgsingel te huur in Rotterdam - 13 - appartement huren rotterdam

Appartement Essenburgsingel te huur in Rotterdam – 13 – appartement huren rotterdam | appartement huren rotterdam

Image Source: directwonen.nl

Gemeubileerd drie kamer appartement te huur op de Weena in Rotterdam ... - appartement huren rotterdam

Gemeubileerd drie kamer appartement te huur op de Weena in Rotterdam … – appartement huren rotterdam | appartement huren rotterdam

Image Source: room-rotterdam.nl

Een appartement huren in Rotterdam | Kamernet - appartement huren rotterdam

Een appartement huren in Rotterdam | Kamernet – appartement huren rotterdam | appartement huren rotterdam

Image Source: kamernet.nl

Ruim luxe appartement te huur aan de Weissenbruchlaan - Mauritshuis ... - appartement huren rotterdam

Ruim luxe appartement te huur aan de Weissenbruchlaan – Mauritshuis … – appartement huren rotterdam | appartement huren rotterdam

Image Source: mauritshuisrotterdam.nl

Gallery of The Shocking Revelation van Appartement Huren Rotterdam | appartement huren rotterdam

Twee kamer hoek appartement te huur aangeboden aan de Riederlaan in ..Een appartement huren in Rotterdam | Kamernet   appartement huren rotterdamGemeubileerd drie kamer appartement te huur op de Weena in Rotterdam ..Appartement Essenburgsingel te huur in Rotterdam   13   appartement huren rotterdamAppartement Handelsplein te huur in Rotterdam   13   appartement huren rotterdamRuim luxe appartement te huur aan de Weissenbruchlaan   Mauritshuis ..Luxe Appartement met 13 Kamers te Huur in Rotterdam Kopen ..Appartement huren Rotterdam centrum | HB&F Rental Services   appartement huren rotterdamAppartement in Rotterdam te huur   appartement huren rotterdam

Related to The Shocking Revelation van Appartement Huren Rotterdam | appartement huren rotterdam

Begrijp de achtergrond van Appartements Timmendorfer Strand Now | appartements timmendorfer strand

Begrijp de achtergrond van Appartements Timmendorfer Strand Now | appartements timmendorfer strand

Back the fun of reading Begrijp de achtergrond van Appartements Timmendorfer Strand Now | appartements timmendorfer strand – appartements timmendorfer strand | Welcome for you to my personal weblog, with this occasion I’ll teach you about keyword. Now, here is...
Het verhaal van appartement Elba is net Viral geworden! | appartement elba

Het verhaal van appartement Elba is net Viral geworden! | appartement elba

Back the fun of reading Het verhaal van appartement Elba is net Viral geworden! | appartement elba – appartment elba | Welcome in order to our website, on this time period I am going to show you about keyword. Now,...
Seven Secrets over Venice Apartments die nog nooit in de afgelopen 15 jaar is onthuld | Venetië appartementen

Seven Secrets over Venice Apartments die nog nooit in de afgelopen 15 jaar is onthuld | Venetië appartementen

Back the fun of reading Seven Secrets over Venice Apartments die nog nooit in de afgelopen 15 jaar is onthuld | Venetië appartementen – venice appartments | Delightful to be able to our blog, on this period I’ll provide you...
De 16 redenen waarom toeristen dol zijn op Aruba Apartments | aruba appartementen

De 16 redenen waarom toeristen dol zijn op Aruba Apartments | aruba appartementen

Back the fun of reading De 16 redenen waarom toeristen dol zijn op Aruba Apartments | aruba appartementen – aruba appartments | Encouraged for you to my personal weblog, in this particular time I will explain to you concerning keyword....
Vijf snelle tips voor Appartement Nice Cimiez | appartement leuke cimiez

Vijf snelle tips voor Appartement Nice Cimiez | appartement leuke cimiez

Back the fun of reading Vijf snelle tips voor Appartement Nice Cimiez | appartement leuke cimiez – appartement nice cimiez | Welcome to help my blog, with this moment I’ll explain to you in relation to keyword. And after this,...

Copyright © 2015 by Imam Thoib. Proudly powered by Wordpress.