Ten Badkamer Spiegelkast Met Verlichting Die veel te ver was gegaan badkamer spiegelkast met verlichting

Meestal ging het zo: Michèle stapt een spuuglelijke huiskamer in, monstert het onding snel met een kennersblik en geeft de bewoners een standje voor zoveel smakeloosheid. Maar ze gaat meteen aan de slag en in nauwelijks een half uurtje tijd tovert ze het afgeleefde interieur om tot een pareltje. Giet daar haar gevatte ­– soms zelfs lichtjes vileine – commentaar over en het is duidelijk dat De Huisdokter wel een kijkcijferhit moest worden. Maar laten we beginnen bij het begin…

bol.com | 16 cm brede spiegelkast met verlichting verwarming en ... - badkamer spiegelkast met verlichting

bol.com | 16 cm brede spiegelkast met verlichting verwarming en … – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: s-bol.com

Hoe begon je passie voor wonen en interieurs?
“Ik weet nog dat ik als tiener constant aan het tekenen en schetsen was. Ik zette dan bijvoorbeeld een pompoen op tafel en probeerde die zo goed mogelijk na te schetsen en dan zag ik dat er ook in de schaduw enorm veel kleuren zitten. En wat voor een ongelooflijk effect licht en reflectie kunnen hebben. Ik heb er een levenslange liefde voor licht aan overgehouden. Mijn eerste idee was dan ook om tuinarchitect te worden, maar dat is om allerlei redenen niet doorgegaan en dan ben ik interieurvormgeving gaan doen. Maar eigenlijk had ik de aanleg als kind al: als ik ergens in een huis binnenkwam, voelde ik direct: ‘Hmmm, hier klopt iets niet’. Of net omgekeerd: ‘hier voel ik mij goed’.

Hoe is de stap naar televisie gekomen?
“Een vriend had mijn nummer gegeven aan een productiehuis, omdat ze naar een interieurvormgeefster op zoek waren. Zij hebben me dan uitgenodigd in hun vergaderzaal en heel veel vragen gesteld over die zaal zelf en over interieur. Daar stond een camera, maar ik lette daar eigenlijk niet op, dus dat was een soort verborgen screentest (lacht). Daarna heb ik nog tests gedraaid met Peter Van Asbroeck (medepresentator, red.) en uiteindelijk ben ik geselecteerd uit dertig kandidaten. In 2006 was dat.”

Kies eerst meubelen, verlichting en inrichting en dan pas kleuren

Krijg je er veel reacties op?
“Heel veel. Mensen vragen constant wanneer er een nieuw seizoen komt, of waar ze zich kunnen inschrijven om deel te nemen. Want nu zijn het herhalingen die worden uitgezonden. Of er nog een vervolg komt, ligt in handen van de zender. Aan de kijkcijfers zal het niet liggen en ook voor mij zit er absoluut nog geen sleet zit op De Huisdokter.”

bol.com | Badkamer spiegelkast met design verlichting ... - badkamer spiegelkast met verlichting

bol.com | Badkamer spiegelkast met design verlichting … – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: s-bol.com

Je bent niet alleen huisdokter op tv, maar ook in het echt.
“Absoluut, ik werk samen met een heel expertenteam van twintig mensen en wij doen alles wat betreft interieur in een woning. Dat gaat dan over het helpen kiezen van vloeren, ramen, kleuren… alles eigenlijk. Vaak zelfs al als de architect nog aan zijn plannen werkt, zodat we alle details tot hun recht kunnen laten komen. Ik zal een voorbeeld geven: raamdecoratie. Het is veel mooier als zo’n systeem in een nis verwerkt wordt, dan wanneer je dat ziet. Dat is typisch iets wat een architect wel eens vergeet.”

Veel mensen vergeten hun tuin, terwijl je dat het eerste tegenkomt als je een huis binnenstapt

Wat zijn de meest voorkomende fouten in onze huizen?
“Dat de tuin vergeten wordt. Jammer, want net dat kom je het eerste tegen als je een huis binnenstapt. Mensen kopiëren ook vaak zaken, zonder te weten of dat bij hen wel werkt. Ze hebben ergens iets moois gezien en ‘nu gaan wij dat ook eens doen’. Drie op vier keer lukt dat niet. Ook aan licht, de belangrijkste sfeermaker in huis, wordt veel te weinig aandacht besteed. Heel vaak kiezen mensen eerst de kleuren in huis en dan pas het meubilair. Het moet net omgekeerd zijn.”

Hoe begin je aan een opdracht?
“Ik heb eerst een gesprek vooraf om te weten wie ik voor mij heb. Anders kan ik niet werken. Ik zie aan hun lippen, ogen, en hoor aan hun uitspraken wie ze zijn en waar ik naar toe moet. Het is nooit mijn eigen smaak die ik in een interieur steek. Waarom zou ik? Ik moet er niet wonen. Het is de smaak van de klant die ik er probeer uit te halen.”

Populair model badkamer spiegel met warm witte verlichting bovenin ... - badkamer spiegelkast met verlichting

Populair model badkamer spiegel met warm witte verlichting bovenin … – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: designspiegels.nl

Botanisch wonen breekt helemaal door: heel fel gekleurde bloemen en behangpapier met prints

Wat zijn nu de grote trends?
“Botanisch wonen breekt door. Heel fel gekleurde bloemen bijvoorbeeld en behangpapier met prints. Een heel basic stijl ook: groen in combinatie met glas en terracotta, de handgemaakte potten… Heel hip zijn ook de grafische, strakke vormen. Macramé is ook helemaal terug. Planten op een standaard: puur jaren tachtig, maar erg in (lacht). Voor de verlichting: een industriële stijl is heel modern en armaturen met houten accenten. Voor accessoires: nostalgisch porselein en apotheekflessen, die we twintig jaar geleden hebben weggegooid. En voor materialen: hout, metaal, linnen en wol.”

En qua kleuren?
“Blauw is heel trendy, koningsblauw, marineblauw, jeansblauw… en dat bijvoorbeeld in combinatie met een grijze wand. Maar de kleur van het jaar is okergoud: goed te combineren met blauw, maar ook met poeder- en huidskleur. Heel chique is dat.”

Met welke basistips kom je tot een gebalanceerd interieur?
“Kies eerst meubelen, verlichting en inrichting en dan pas kleuren. Ik krijg vaak de vraag om kleuren te helpen kiezen. En dan sta ik in een leeg huis, zonder badkamer, met één piepklein stukje tegel… sorry, dat lukt niet. Nog een tip: geef je interieur ademruimte. Laat je meubels mooi tot hun recht komen en prop niet alles vol. Zorg voor één focuspunt, geen tien, want dan weet je niet meer wat mooi is. Ken jezelf, je gewoonten en behoeften en zorg dat je interieur een spiegel van je ziel is. Alleen dan krijg je een persoonlijke toets en ben je geen kopieermachine. Praktisch: kaders hang je op tussen 1,45m en 1,52m. Dat is de ideale hoogte en geeft rust. Je zult dat in elk museum ter wereld zo zien.”

Badkamer spiegelkast met spiegelverwarming en LED verlichting 16 cm ... - badkamer spiegelkast met verlichting

Badkamer spiegelkast met spiegelverwarming en LED verlichting 16 cm … – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: badkamerspiegelkasten.nl

Hoe ziet je eigen interieur er eigenlijk uit?
“Vrij strak. En vanaf augustus volgend jaar kan iedereen komen kijken. Ik heb een huis gekocht in Haacht. We gaan dat met het expertenteam inrichten en dan ga ik er wonen. Daar gaat mijn eigen stijl helemaal tot uiting komen: veel beton, dat vind ik heel mooi om met andere zachte en harde materialen te combineren. En een tuin die je heel erg voelt in het interieur. Met mooie kunst. En mid century materialen. Iedereen mag langskomen, ’t wordt een echt open huis. 

Als Michèle Van Sebroeck geen interieurvormgeefster was geworden, dan was ze…
“Tuinarchitecte. Dat was mijn droom en mijn hart klopt nog altijd een beetje buiten. Ik vind een tuin heel boeiend om in rond te lopen en mee bezig te zijn.”

Ten Badkamer Spiegelkast Met Verlichting Die veel te ver was gegaan badkamer spiegelkast met verlichting – badkamer spiegelkast met verlichting
| Pleasant to my personal blog, on this period I am going to provide you with about keyword. Now, here is the primary image:

bol.com | Badkamer spiegel met verlichting, spiegel verwarming 16×16 cm - badkamer spiegelkast met verlichting

bol.com | Badkamer spiegel met verlichting, spiegel verwarming 16×16 cm – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: s-bol.com

Why don’t you consider photograph earlier mentioned? is actually that will incredible???. if you’re more dedicated and so, I’l d demonstrate several impression yet again down below:

So, if you wish to have all of these wonderful shots related to (Ten Badkamer Spiegelkast Met Verlichting Die veel te ver was gegaan badkamer spiegelkast met verlichting), simply click save button to download these shots to your laptop. They’re available for transfer, if you want and want to have it, just click save badge on the web page, and it will be instantly saved in your desktop computer.} Finally if you need to obtain unique and recent picture related with (Ten Badkamer Spiegelkast Met Verlichting Die veel te ver was gegaan badkamer spiegelkast met verlichting), please follow us on google plus or book mark this website, we try our best to offer you daily up grade with fresh and new shots. Hope you like staying right here. For most up-dates and recent news about (Ten Badkamer Spiegelkast Met Verlichting Die veel te ver was gegaan badkamer spiegelkast met verlichting) photos, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on bookmark section, We attempt to offer you up grade regularly with all new and fresh graphics, love your surfing, and find the best for you.

Here you are at our website, articleabove (Ten Badkamer Spiegelkast Met Verlichting Die veel te ver was gegaan badkamer spiegelkast met verlichting) published .  Nowadays we are delighted to announce that we have discovered an incrediblyinteresting contentto be reviewed, namely (Ten Badkamer Spiegelkast Met Verlichting Die veel te ver was gegaan badkamer spiegelkast met verlichting) Lots of people attempting to find information about(Ten Badkamer Spiegelkast Met Verlichting Die veel te ver was gegaan badkamer spiegelkast met verlichting) and of course one of these is you, is not it?

Luxe aluminium spiegelkast met verlichting, spiegelverwarming en ... - badkamer spiegelkast met verlichting

Luxe aluminium spiegelkast met verlichting, spiegelverwarming en … – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: badkamerspiegelkasten.nl

Spiegelkast Badkamer Larissa 16x16x16cm Aluminium LED Verlichting ... - badkamer spiegelkast met verlichting

Spiegelkast Badkamer Larissa 16x16x16cm Aluminium LED Verlichting … – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: douche-concurrent.nl

Sfeervolle luxe badkamer spiegel met strijklicht en ... - badkamer spiegelkast met verlichting

Sfeervolle luxe badkamer spiegel met strijklicht en … – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: designspiegels.nl

Luxe spiegelkast - 16 cm breed - Sani16all - badkamer spiegelkast met verlichting

Luxe spiegelkast – 16 cm breed – Sani16all – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: sani4all.nl

Brede badkamer spiegelkast zonder verlichting 16x16 cm ... - badkamer spiegelkast met verlichting

Brede badkamer spiegelkast zonder verlichting 16×16 cm … – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: badkamerspiegelkasten.nl

Badkamerspiegel kopen? Losse spiegels met of zonder verlichting - badkamer spiegelkast met verlichting

Badkamerspiegel kopen? Losse spiegels met of zonder verlichting – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: badkamerxxl.nl

Badkamer LED spiegel met verwarming en sensor 16x16 cm - Designspiegels - badkamer spiegelkast met verlichting

Badkamer LED spiegel met verwarming en sensor 16×16 cm – Designspiegels – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: designspiegels.nl

IKEA Badkamerspiegels en spiegelkasten | Koop jouw spiegel online - badkamer spiegelkast met verlichting

IKEA Badkamerspiegels en spiegelkasten | Koop jouw spiegel online – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: ikea.com

16 cm badkamer spiegel met design verlichting en verwarming ... - badkamer spiegelkast met verlichting

16 cm badkamer spiegel met design verlichting en verwarming … – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: designspiegels.nl

Spiegelkast | badkamer spiegelkasten | Sanitairwinkel - badkamer spiegelkast met verlichting

Spiegelkast | badkamer spiegelkasten | Sanitairwinkel – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: rorix.nl

Luxe spiegelkast - 16 cm breed - Sani16all - badkamer spiegelkast met verlichting

Luxe spiegelkast – 16 cm breed – Sani16all – badkamer spiegelkast met verlichting | badkamer spiegelkast met verlichting

Image Source: sani4all.nl

Tags: