clbshoessale.org

Bron Van Inspiratie Voor Uw Hui

15 dingen die niemand je heeft verteld over. Badkamers afbeeldingen badkamers

Posted at by in Meubelen
15 dingen die niemand je heeft verteld over. Badkamers afbeeldingen badkamers

Ja, ik wil ook. Om mij heen verruilt iedereen het bad voor een inloopdouche. Mijn badkamertje heeft er al heel wat jaren opzitten en is nodig aan renovatie toe. De goedkope tegelstrips die de eerste bewoner tegen de muren had geplakt – hij werkte nota bene in een tegelhandel – laten los.  Daarbij: ik moet douchen in bad.

 
Zo zag een badkamer er in de jaren 70 uit

Niks mis mee hoor, maar als je – zoals ik – te maken krijgt met een oude knieblessure waardoor je geregeld je ene been niet goed kunt gebruiken, is het toch lastig. Bovendien: ik lig toch nooit in bad. Te veel gedoe, duurt te lang, koelt te snel af. Ik gebruik het bij gebrek aan buitenruimte eigenlijk alleen voor het reinigen van heel grote dingen die niet in de wasmachine of de gootsteen passen. Weg ermee dus. 
 

TRENDS

Sundouche
 Een combinatie van hoogtezon en infrarood

Soft-closing toilet
Trage wc-bril, met sensor.

Japans toilet
(of ‘onderdouche’) Toiletpapier is niet meer nodig.

Stoomcabine
Stoom reinigt, ontspant en verwarmt. Extraatjes: aromatherapie en lichttherapie.

Bad van schuim
Dit flexibele bad vormt zich naar de gebruiker.

Afstandsbediening
Via tablet of smartphone zet je vanuit de auto vast de badkamerverwarming aan.

Toilet van de toekomst
Er wordt aan gewerkt: een wc-pot die je urine test op mogelijke ziektes.

Opgeknapt
De eerste in mijn omgeving die zo’n rigoureus besluit nam, was mijn broer. Toen hij zijn tien jaar oude appartement in de Amsterdamse ‘eilandwijk’ IJburg wilde verkopen, liet hij eerst de badkamer opknappen. Zijn vriendin en hij namen nooit een bad en hun dochter was allang groot genoeg om zelfstandig te douchen. De badkamer knapte er enorm van op: lekker ruim zo, met die glazen wand. In hun nieuwe huis, een rijtjeswoning met tuin, heeft nooit een bad gezeten.

Badkamer anno 2017

Inloopdouche
Daarna gingen mijn ouders overstag. Mijn vader kreeg de spierziekte ALS, en bewegen ging steeds lastiger. 
In bad gingen ze bijna nooit meer en sinds er niet meer hoeft te worden opgepast op jonge kleinkinderen, lag het ongebruikt in de weg. Er was ook een douche, maar om erin te komen moest je een rand over. En dat lukte mijn vader op het laatst niet meer. De oplossing: een inloopdouche, ruim genoeg om er met een rolstoel in te kunnen. 

Ruimte
Geval nummer drie: Antoinette en Robert, een bevriend echtpaar dat begin dit jaar een huis kocht waarin de vorige eigenaar zich juist flink had uitgesloofd op het bad. Bijna de hele badkamer werd in beslag genomen door een gigantische kuip van zwarte natuursteen. Antoinette: “In eerste instantie vielen we voor dat bad. We zijn veel in Japan geweest en die kuip deed ons denken aan de sfeer daar. Maar al snel ontdekten we hoe onhandig en groot dat ding was, dus we hebben het er toch maar uit laten meppen.” De winst: een inloopdouche, plek voor wasmachine en droger én genoeg ruimte om je kont te keren. 

Zelden wordt er nog voor een bad gekozen
Mijn broer, ouders en kennissen zijn niet de enigen. Peter Verkerk van Verkerk Sanitair en Tegelwerk in Brouwershaven beaamt: het is tegenwoordig ‘bad eruit, inloopdouche erin’. „Ik zit nu meer dan achttien jaar in het vak. Gemiddeld renoveer ik zo’n twintig badkamers per jaar. In al die tijd heb ik maar vijf of zes baden geïnstalleerd.” 

 het is tegenwoordig ‘bad eruit, inloopdouche erin’ – Peter Verkerk, Verkerk Sanitair

Bad niet meer zo handig
Tessa Post ziet de trend van het verdwijnende bad ook. Ze werkt bij badkamerinstallatiebedrijf De Baderie, met (franchise)vestigingen door het hele land. “Er zijn twee hoofdredenen. Eén gaat spelen als mensen ouder worden en vanwege de bijbehorende symptomen als stijfheid, artrose en evenwichtsstoornissen merken dat een bad nemen niet meer zo makkelijk gaat. In veel woningen zit de douche ín het bad, dus douchen wordt dan helemaal lastig. De andere is het moment waarop de kinderen naar de middelbare school gaan en het allemaal niet meer zo hoeft, een bad.”  Maar als er tóch voor een bad wordt gekozen, gebeurt het meteen goed. 

30.000 euro voor badkamer
Peter Verkerk: „Mensen kiezen dan voor het mooiste van het mooiste. En dat wordt serieus aangepakt. Sommige fabrikanten hebben showrooms met alle soorten baden. Die kun je ter plekke testen, in je zwembroek.” Sinds de crisis voorbij is, worden er weer heel wat centjes gespendeerd aan de badkamer, weet Verkerk. “Niks is te gek. Gemiddeld kost een badkamerrenovatie 15.000 euro. 
Maar tegenwoordig wordt daarvoor gemakkelijk 30.000 euro uitgetrokken. En dan doe ik gewoon de middenklassers.”

?
Designbadkamer

Comfort onder de douche
Tessa Post beaamt: “De badkamer is op dit moment een belangrijke ruimte in huis. Daar hebben de mensen best geld voor over. Hij verandert van een praktische ruimte in een soort wellnessvoorziening, met sauna en massagedouche. En alles moet groter en ruimer. Als de badkamer groot genoeg is, worden zowel bad als douche geïnstalleerd. In tekeningen van nieuwbouwwoningen wordt het bad nog wel standaard ingetekend, dat blijft toch aantrekkelijk bij de verkoop. Je moet als koper dan juist te kennen geven dat je dat niet wilt. Want mensen willen wel degelijk een bad, mits er genoeg ruimte is. “Als het maar niet ten koste gaat van comfort onder de douche.” 

Samen onder de douche
En dan is er nog de factor tijd, niet te onderschatten in 2017. Tessa Post: „Tegenwoordig leggen we vaak ‘wasstraten’ aan: twee douches naast elkaar. Kunnen de mensen zich tegelijkertijd afspoelen, dat scheelt weer tijd ’s ochtends.”Voor een wasstraat heb ik geen plaats, maar zo’n inloopdouche, die komt er zéker. Nu nog even focussen op nieuwe tegels. 

15 dingen die niemand je heeft verteld over. Badkamers afbeeldingen badkamers – afbeeldingen badkamers
| Welcome to help my own weblog, in this period I will show you in relation to keyword. And from now on, this is the primary photograph:

Bekijk afbeeldingen uit de rubriek Badkamers. - afbeeldingen badkamers

Bekijk afbeeldingen uit de rubriek Badkamers. – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: wonengids.nl

How about photograph over? is actually of which awesome???. if you believe therefore, I’l m demonstrate a number of impression all over again down below:

So, if you wish to receive these wonderful pics about (15 dingen die niemand je heeft verteld over. Badkamers afbeeldingen badkamers), press save link to save the graphics for your personal computer. They’re ready for obtain, if you’d prefer and want to obtain it, simply click save symbol in the post, and it will be directly saved to your notebook computer.} Lastly if you need to secure new and the latest picture related with (15 dingen die niemand je heeft verteld over. Badkamers afbeeldingen badkamers), please follow us on google plus or book mark this site, we try our best to offer you regular up grade with fresh and new images. We do hope you like keeping here. For most updates and latest news about (15 dingen die niemand je heeft verteld over. Badkamers afbeeldingen badkamers) graphics, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on book mark section, We try to provide you with update periodically with fresh and new photos, like your searching, and find the ideal for you.

Thanks for visiting our site, contentabove (15 dingen die niemand je heeft verteld over. Badkamers afbeeldingen badkamers) published .  Today we are pleased to announce that we have found an awfullyinteresting topicto be discussed, that is (15 dingen die niemand je heeft verteld over. Badkamers afbeeldingen badkamers) Some people attempting to find specifics of(15 dingen die niemand je heeft verteld over. Badkamers afbeeldingen badkamers) and of course one of them is you, is not it?

Kleine badkamer voorbeelden Archieven - Kleine badkamers - afbeeldingen badkamers

Kleine badkamer voorbeelden Archieven – Kleine badkamers – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: kleinebadkamers.nl

Google Afbeeldingen resultaat voor http://www.badkamers-voorbeelden ... - afbeeldingen badkamers

Google Afbeeldingen resultaat voor http://www.badkamers-voorbeelden … – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: pinimg.com

Badkamers Royalty-Vrije Foto’s, Plaatjes, Beelden En Stock Fotografie – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: 123rf.com

Afbeeldingen Badkamers 15 Badkamers Weert Fotogalerij Van ... - afbeeldingen badkamers

Afbeeldingen Badkamers 15 Badkamers Weert Fotogalerij Van … – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: overheardatmcgill.com

Afbeeldingen Badkamers 15 Foto Album Vol Badkamer Afbeeldingen ... - afbeeldingen badkamers

Afbeeldingen Badkamers 15 Foto Album Vol Badkamer Afbeeldingen … – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: ronpaulhemp.com

Afbeeldingen Badkamers 15 Bathroom Wanda - www ... - afbeeldingen badkamers

Afbeeldingen Badkamers 15 Bathroom Wanda – www … – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: flightofthevalkyries.com

Badkamers Hendrik Ido Ambacht | Badkamer showroom - afbeeldingen badkamers

Badkamers Hendrik Ido Ambacht | Badkamer showroom – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: studiodammers.nl

Badkamers Kleve 15 Nice Badkamers Kleve Afbeeldingen Van ... - afbeeldingen badkamers

Badkamers Kleve 15 Nice Badkamers Kleve Afbeeldingen Van … – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: shadystockman.com

Badkamer - detail - afbeeldingen badkamers

Badkamer – detail – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: cloudfront.net

Afbeeldingen Badkamers Design Afbeelding Badkamer Spiegel ... - afbeeldingen badkamers

Afbeeldingen Badkamers Design Afbeelding Badkamer Spiegel … – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: thekeeperofthecrayons.com

Badkamers Naarden Ff15 Van Design Keukens En Home Badkamers Naarden ... - afbeeldingen badkamers

Badkamers Naarden Ff15 Van Design Keukens En Home Badkamers Naarden … – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: radioheadthekingoflimbs.com

Badkamer - detail - afbeeldingen badkamers

Badkamer – detail – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: cloudfront.net

15 beste Badkamers-afbeeldingen op Pinterest in 15 - afbeeldingen badkamers

15 beste Badkamers-afbeeldingen op Pinterest in 15 – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: pinimg.com

Moderne grijze badkamers stock foto. Afbeelding bestaande uit toilet ... - afbeeldingen badkamers

Moderne grijze badkamers stock foto. Afbeelding bestaande uit toilet … – afbeeldingen badkamers | afbeeldingen badkamers

Image Source: dreamstime.com

Gallery of 15 dingen die niemand je heeft verteld over. Badkamers afbeeldingen badkamers

Bekijk afbeeldingen uit de rubriek BadkamersBadkamer   detail   afbeeldingen badkamersBadkamers Kleve 15 Nice Badkamers Kleve Afbeeldingen Van ..Badkamers Hendrik Ido Ambacht | Badkamer showroom   afbeeldingen badkamersKleine badkamer voorbeelden Archieven   Kleine badkamers   afbeeldingen badkamersGoogle Afbeeldingen resultaat voor http://www.badkamers voorbeelden ..Afbeeldingen Badkamers 15 Badkamers Weert Fotogalerij Van ..Badkamers Naarden Ff15 Van Design Keukens En Home Badkamers Naarden ..Afbeeldingen Badkamers 15 Foto Album Vol Badkamer Afbeeldingen ..Badkamers Royalty Vrije Foto's, Plaatjes, Beelden En Stock Fotografie   afbeeldingen badkamers15 beste Badkamers afbeeldingen op Pinterest in 15   afbeeldingen badkamersAfbeeldingen Badkamers Design Afbeelding Badkamer Spiegel ..

Related to 15 dingen die niemand je heeft verteld over. Badkamers afbeeldingen badkamers

Hoe te verlaten Rechthoekige Bloembakken Buiten Zonder opgemerkt te worden rechthoekige bloembakken buiten

Hoe te verlaten Rechthoekige Bloembakken Buiten Zonder opgemerkt te worden rechthoekige bloembakken buiten

de Volkskrant maakt gebruik van cookies Volkskrant.nl en krant.nl gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren....
Vijf belangrijke levenslessen Bloembakken Balkon Hangen heeft ons geleerd | bloembakken balkon hangen

Vijf belangrijke levenslessen Bloembakken Balkon Hangen heeft ons geleerd | bloembakken balkon hangen

de Volkskrant maakt gebruik van cookies Volkskrant.nl en krant.nl gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren....
De vijf geheimen die je niet moet weten over Bloembakken Outlet | bloembakken outlet

De vijf geheimen die je niet moet weten over Bloembakken Outlet | bloembakken outlet

Vanaf het paasweekend biedt de Hamstraat al een strakkere aanblik, omdat alle reclameborden en vlaggen verdwijnen. Althans dat is de bedoeling, zo heeft een aantal werkgroepen bestaande uit ondernemers in overleg met de gemeente besloten.  Hetty Horbach (Janssen Quicken), Christien Timmermans...
Vijf geweldige dingen die je kunt leren van Terras Bloembakken | terras bloembakken

Vijf geweldige dingen die je kunt leren van Terras Bloembakken | terras bloembakken

Parool.nl en krant.nl gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden...
Tien feiten die niemand je heeft verteld over Rieten Bloembakken Balkon | rieten bloembakken balkon

Tien feiten die niemand je heeft verteld over Rieten Bloembakken Balkon | rieten bloembakken balkon

Parool.nl en krant.nl gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden...

Copyright © 2015 by Imam Thoib. Proudly powered by Wordpress.